Voor hedendaagse kunst kunt u terecht bij Niels Egidius


Houdt u enorm van hedendaagse kunst en wilt u heel graag een mooi hedendaags kunstwerk aan de muur hebben hangen? Bij mij, Niels Egidius, kunt u terecht voor handgemaakte hedendaagse kunst. Ik werk als autonoom kunstenaar in Eindhoven. Bij mij vindt u een aanbod schilderijen dat ik zelf bedacht en gemaakt heb. Deze schilderijen verkoop ik via mijn website, zonder tussenkomst van een galerie. Vindt u het leuk om tussen mijn gemaakte schilderijen te kijken op mijn website en uw favoriet uit te kiezen? Bekijk dan het aanbod op de website!

 

 

Kenmerken van mijn hedendaagse kunst


Mijn schilderijen zijn een product van deze tijd. De werken dienen namelijk als een afspiegeling van de hedendaagse tijdsgeest. Althans, dat is waar ik naar streef. Zo schilder ik bijvoorbeeld veel natuur met een bovennatuurlijk tintje. Mijn werk raakt thematieken als de Romantiek, Escapisme, Oriëntalisme en Naïviteit. Hier voeg ik mijn eigen typische eigenschappen aan toe, namelijk speelsheid, eigentijds, kleurrijk en optimistisch.Al mijn schilderijen worden gemaakt met olieverf op canvas. Dit geeft een bijzonder en origineel eindresultaat. Wilt u zien of er een schilderij tussen mijn aanbod zit dat u aanspreekt? Kijk vooral eens rond op de website!

Hedendaagse kunst

Hedendaagse kunst

   *
   *

Laat hedendaagse kunst in opdracht maken


Wilt u graag een persoonlijk verhaal laten vertalen naar een schilderij? Ook dat is bij mij mogelijk. Ik luister namelijk graag naar inspirerende verhalen die mensen te vertellen hebben. Dat maakt mij als kunstenaar uniek. U kunt aan mij een persoonlijke ervaring vertellen die een plekje in uw huis verdient in de vorm van een schilderij, geschilderd in mijn eigen stijl. Zo kunt u voor altijd op deze bijzondere ervaring terugkijken. Daarnaast kan ik ook voor u een verhaal vertellen door middel van illustraties. Ik kan echt voor van alles een illustratie maken, zoals voor merchandise, kranten of geboortekaartjes. Met wat voor persoonlijk schilderij kan ik u blij maken? Ik hoor het graag!

 

 

Koop uw hedendaagse kunst bij Niels Egidius

Wilt u een prachtig schilderij kopen dat niemand anders heeft? Of wilt u zelfs een schilderij kopen dat ik speciaal voor u gemaakt heb? In beide gevallen kunt u op mijn website terecht. Hier kunt u een kijkje nemen tussen de schilderijen die ik in de verkoop heb. Ook kunt u hier mijn contactgegevens vinden om een aanvraag voor een persoonlijk schilderij te doen. Heeft u al een keuze kunnen maken uit mijn aanbod? Ik zie uw bestelling graag tegemoet!

Hedendaagse kunst

Hedendaagse kunst

   *
   *
swipe