Niels Egidius: dé kunstenaar in Eindhoven


Bent u op zoek naar hedendaagse kunst van een kunstenaar in Eindhoven? Ik ben Niels Egidius en het is mijn passie om kunst te maken. Ik maak kunst van allerlei soorten thematieken: de Romantiek, Escapisme, Oriëntalisme en Naïviteit. Deze kunststromingen maak ik mezelf weer eigen, wat te herkennen is aan verschillende eigenschappen, zoals speelsheid, kleurrijk, optimistisch en eigentijds. Mijn schilderijen zijn een product van deze tijd. De werken dienen als een afspiegeling van de hedendaagse tijdsgeest. Althans, daar streef ik naar. Al mijn kunstwerken maak ik met olieverf en penseel op canvas. Bent u benieuwd naar mijn schilderijen? Neem dan een kijkje op de website!

Koop een van de schilderijen van de kunstenaar in Eindhoven


Ik werk voornamelijk als autonoom kunstenaar in Eindhoven. Dit betekent dat ik vrij werk maak. Ik schilder vanuit mezelf, dus zonder opdrachtgever, en als dit schilderij u aanspreekt, kunt u het aanschaffen via mijn website. Het doel is dus ook het verkopen van mijn schilderijen, het liefste zonder galerie ertussen. Als u besluit bij mij kunst te kopen, weet u zeker dat u origineel werk zult aanschaffen dat handgemaakt is. Vaak schilder ik natuur met een bovennatuurlijk tintje, maar u kunt ook andere schilderijen tegenkomen op mijn website. Wilt u ook een mooi schilderij kopen dat u thuis kunt ophangen? Bekijk dan direct het huidige aanbod!

Kunstenaar

Kunstenaar

   Eindhoven
   *

Schilderijen en illustraties in opdracht


Naast dat ik autonoom kunstenaar in Eindhoven ben, kunt u mij ook inschakelen voor het maken van schilderijen of illustraties in opdracht. Ik vind het leuk om een persoonlijk verhaal te vertalen naar een schilderij. Dat maakt mij als kunstenaar uniek. Ik luister graag naar de inspirerende verhalen die mensen te vertellen hebben. Zo maak ik een uniek product voor een uniek verhaal. Hetzelfde geldt voor illustraties. Deze kunnen voor van alles gebruik worden. Wat dacht u van illustraties voor een album, EP cover voor artiesten & bands en andere merchandise en branding (shirts, tasjes, posters)? Ook kunnen de illustraties gebruikt worden voor verschillende kranten, ondersteuning van poëtische teksten, boekcovers, geboortekaartjes, posters, kaartjes, kleding designs en nog meer.

Bekijk de website voor mijn aanbod of doe een aanvraag


Op mijn website kunt u het aanbod schilderijen dat in de verkoop staat vinden. Hier kunt u een keuze maken en uw favoriete schilderij bestellen. Wilt u liever een schilderij dat op maat voor u gemaakt is? Dan kunt u via de contact-pagina contact met me opnemen? Ook voor illustraties kunt u contact met me opnemen. Ik werk het liefst aan klussen die uit de culturele sector komen. Die geven me namelijk wat meer vrijheid en die laten me in mijn eigen stijl werken. De opdrachten mogen zowel particulier als zakelijk zijn. U kunt me dus persoonlijk benaderen met een verhaal of wens. Heeft u al een keuze kunnen maken? Ik zie uw bestelling graag tegemoet!

Kunstenaar Eindhoven

Kunstenaar Eindhoven

   *
   *
swipe