Een schilderij kopen doet u bij Niels Egidius


Bent u op zoek naar een bijzonder schilderij om te kopen? Een schilderij dat niemand anders heeft? En dat ook nog eens handgemaakt is? Zoek dan niet verder! Bij Niels Egidius kunt u kiezen uit een aanbod van handgemaakte hedendaagse kunst. Ik ben een autonoom kunstenaar in Eindhoven die vrij werk maakt om te verkopen. Dit doe ik gewoon zelf, het liefst zonder galerie ertussen. Ik maak mijn schilderijen met olieverf op canvas. De schilderijen zijn een product van deze tijd en dienen als afspiegelingen van het hedendaagse. Wilt u meer weten over mijn schilderijen? Lees dan hieronder meer.

 

 

Koop een schilderij dat u aanspreekt


Heeft u een bepaalde schilderstijl die u enorm aanspreekt? Ik schilder vooral veel natuur met een bovennatuurlijk tintje, maar u kunt ook andere schilderijen in mijn aanbod vinden. Als inspiratie gebruik ik vaak de schilderijen uit de Romantiek, het Escapisme, het Oriëntalisme en de Naïviteit. Hierin verwerk ik de volgende eigenschappen: speelsheid, eigentijds, kleurrijk & optimistisch. Dit kenmerkt dan ook echt mijn schilderijen. Bent u benieuwd welke schilderijen er in mijn aanbod staan? Neem dan gerust een kijkje!

Schilderij kopen

Schilderij kopen

   *
   *

Schilderijen in opdracht kopen


Naast dat ik u mijn eigengemaakte werk aanbied, kan ik ook iets speciaal voor u maken. Ik vind het namelijk heel erg leuk om een persoonlijk verhaal te vertalen naar een schilderij en om te luisteren naar de inspirerende verhalen die mensen te vertellen hebben. Het maakt mij uniek als kunstenaar dat ik uw persoonlijke ervaring kan vastleggen in de vorm van een schilderij. Zo kan uw ervaring een bijzonder plekje in uw huis krijgen. Naast dat u een schilderij in opdracht bij mij kunt aanvragen, is het ook mogelijk om een illustratie door mij te laten maken. Ik kan illustraties voor zowel bedrijven als particulieren maken. De illustraties kunnen dan ook overal voor bedoeld zijn. Wilt u een schilderij of illustratie persoonlijk laten maken? Ik hoor het graag!

 

 

Bekijk het aanbod op de website

Heeft u al een keuze kunnen maken uit het aanbod schilderijen op mijn website? Als een van mijn schilderijen u aanspreekt, kunt u deze eenvoudig bestellen via de website. Wilt u toch liever een schilderij op maat laten maken? Dan kunt u contact met mij opnemen. Samen zullen we dan in gesprek gaan over wat ik voor u kan betekenen. Heeft u binnenkort een illustratie nodig? Ook hiervoor kunt u contact met me opnemen. Ik kijk er naar uit om uw bestelling te mogen maken en versturen!

 

Schilderij kopen

Schilderij kopen

   *
   *
swipe